Lystfiskeren
LystfiskerOven vandeFisk på nettet

Fisk på nettet

fiskinettet-2x1.jpg

Almene

fiskinettet-2x1.jpg

Fiskeatlasset påbegyndte tilbage i 2006 den nationale kortlægning af de danske fisk. Fra 2006-2009 var fokus på ferskvandsfiskene, og siden 2009 har kortlægningen af saltvandsfiskene haft første prioritet. Der indsamles fortsat data om fiskeforekomster i alle vore vande – både saltvand og ferskvand.

fiskinettet-2x1.jpg
Viden om fiskebestande i søer, vandløb og kystnære områder. DTU Aqua - Institut for Akvatiske Ressourcer – Danmarks Fiskeriundersøgelser. Her kan du læse om, hvordan man bevarer og genskaber naturlige fiskebestande i vandløb, søer og kystnære områder. Den nyeste forskning om, hvordan man kan forbedre fiskenes levebetingelser, udsætte fisk og regulere fiskeriet bliver formidlet på dette website.
fiskinettet-2x1.jpg
Køb dit fisketegn her på NaturErhvervstyrelsens fisketegnsystem – så kan du straks tage ud at fiske. Du får et fiskerinummer, som du skal have med sammen med legitimation, når du fisker.
fiskinettet-2x1.jpg

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har browserbaseret smartphone-app lige til at tage med på fisketuren, så har man altid de vigtige oplysninger ved hånden.
Bruger du den på en pc, skal du nok gøre dit browservindue meget smalt.

fiskinettet-2x1.jpg
NaturErhvervstyrelsen under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har et afsnit forlyst- og fritidsfiskere. Her er blandt andet nyheder om lyst- og fritidsfiskeri, køb af fisketegn, regler, mindstemål samt fredningstider og fredningsbælter.
fiskinettet-2x1.jpg
dmi.dk kan du finde ud af, hvornår der er højvande og lavvande på udvalgte steder i Danmark. Det kan være meget nyttigt, når du skal på kyst- eller fjordfiskeri.

Fiskevande

fiskinettet-2x1.jpg
Frie fiskepladser i Aalborg Kommune.
fiskinettet-2x1.jpg

Turbåd fra Hirtshals

fiskinettet-2x1.jpg

Fisk på toppen af Danmark.

fiskinettet-2x1.jpg
Oversigt overput & take fiskesøer og fiskeparker i Nordjylland og resten af landet.
fiskinettet-2x1.jpg
Find frie fiskepladser med Ud i naturen, Skov og Naturstyrelsen.

Fiskeblade

fiskinettet-2x1.jpg
Danmarks mest læste fiskeblad – Fisk & Fri – inspirerer dig til nye fiskeeventyr og tager pulsen på de seneste strømninger inden for lystfiskeriet.
fiskinettet-2x1.jpg

Bladet Sportsfiskeren udgives af Danmarks Sportsfiskerforbund som medlemsblad.


Foreninger

Brønderslev Lystfiskeriforening har omkring 70 km kilometer attraktivt fiskevand i Ryå og Nørreå  samt Kraghede søen. Der varierer fra små bække, brede åer og adgang til sø fiskeri. Desuden har medlemmer af foreningen adgang til at fiske på Sammenslutningen Nedre Ryå's fiskevand på de yderste 20 km af åen.
Lystfiskeriforeningen for Liver å blev startet i 1986 og hed dengang Lystfiskeriforeningen for Vrå og Omegn. I dag er foreningen veletableret med fiskeretten i det meste af Liver å og med klub i Uhrenholdts Gård i Vrå. Derudover laver foreningen blandt andet vandløbsrestaurering, el-fiskeri efter moderfisk til avl og  udsætning af yngel.
Landsdækkende forening.

Private fiskesites

fiskinettet-2x1.jpg
Et ambitiøst domænenavn. Selv om sitet umuligt kan leve op til sit navn, finder en god del om det at være lystfisker.
Her er noget om forskellige fisk, hvordan man fanger dem og hvornår samt tips og tricks. Gode råd og informationer om hvad, manskal være opmærksom på og råd om hvad, man skal vide inden man går i gang med fiskeriet. Desuden er der en del videoer med klip om fiskeri.
fiskinettet-2x1.jpg

Kan du lide at tage på fisketur? Vil du gerne læse gode fisketips? Vil du gerne fange flere fisk, når du er afsted? - så tror jeg, du har fundet den rigtige hjemmeside.

Michael Brix lever af at lave hjemmesider og søgemaskineoptimering. Men en anden stor passion er lystfiskeri, madlavning og alt hvad der associerer til de kategorier.

Velkommen til hans hjemmeside og legeplads ;)

fiskinettet-2x1.jpg
Lystfiskere – PR og marketing, fisketure, kurser og events...
fiskinettet-2x1.jpg
Steen Ulnits redesignede og stærkt opdaterede website om lystfiskeri og fiskeribiologi.
Opdatering hver uge, stort fotogalleri med over 500 fotos og mere end 600 fiskeartikler og flere end 2.000 fiskefotos.
fiskinettet-2x1.jpg
Jeg har fisket på kysten siden jeg var knægt, og kystfiskeri efter havørred ligger stadig mit hjerte nært. Når det så er sagt foregår hele 80 procent af mit fiskeri i dag fra båd på de mange store fynske „havørredflats“, som jeg tillader mig at kalde dem. Det er et utroligt spændende fiskeri, der venter en, på de kæmpe lavvandede områder, der ligger omkring Fyn, og muligheden for at finde sine helt egne jomfruelige havørred pladser er meget større end langs kysterne.

Butikker

Jagt- og fiskeributik i Hjørring.
Det er vores mål at dine forventninger hver gang du bestiller hos os, bliver opfyldt 100%. 
Sport Dres ApS, ca. 600 meter fra Nørrebro station.
Fiskerishop.dk er bygget af lystfiskere og har gennem årene noteret en lang liste med ønsker til en perfekt fungerende fiskeri webshop.
Hjul, stænger, endegrej, tilbehør

Danmarks største udvalg i endegrej. Fiskegrej på nettet – kæmpe udvalg til enhver lystfisker

Go-Fishing har 2 butikker – På Dalumvej i Odense og i Haderslev. Tre butikker hvis du regner vores Webshop med, hvor du også finder et kæmpe udvalg – selvom du ikke får den personlige betjening og det gode tip med her.

Alt fiske-udstyr – Shimano, Mepps, Vibrax, Abu, fireline, kinetic og mange flere.
Salg af fiskegrej fra butik og webshop.
Denne webshop har alt godt indenfor fiskeri. Find dit nye fiskegrej her og kom godt igang med fiskeriet.
Jagt- og fiskeriforretning i København med over 5000 emner.
Jagt- og fiskeriforretning i København.
Godt grej gennem generationer. Korsholm har udviklet sig til at være landets førende specialforretning inden for jagt, fiskeri og fritid med et bredt udvalg og rummer så godt som alt til et aktivt friluftsliv.
Hos ProFishingStore lægger vi vægt på et højt service niveau, kvalitet og gode priser. Vi sidder altid klar ved e-mail, chat og telefon så vi kan hjælpe dig som kunde og samtidig give en god oplevelse med online køb.
Oven vande
MMX-CMS v.4.0.2 - 2024.05.24. ViggoWeb ©2023-2024